menu

Willie Sugarcapps - Willie Sugarcapps (2013)

mijn stem
3,94 (8)
8 stemmen

Verenigde Staten
Roots
Label: Royal Potato Family

  1. Willie Sugarcapps
  2. Mr. Lee
  3. Colorado
  4. Magdalena
  5. Mud Bottom
  6. Energy
  7. Gypsy Train
  8. Poison
  9. Trouble
  10. Up to the Sky
zoeken in:
kistenkuif
Porchsongs door Will Kimbrough, Anthony Crawford, Savana Lee, Grayson Capps en Corky Hughes. Dit zijn niet de minste muzikanten in de wereld van alt.country en americana. Ze zijn bij elkaar gaan zitten op de veranda en gewoon zonder vooropgezet plan begonnen met muziek te maken. Hun stemmen passen wonderwel, gitaren en banjo leggen een tapijt en het ritme wordt stampvoetend aangegeven. Simpeler kan bijna niet. En het werkt! Een verademing in deze tijden van muzikale overproductie en stroboscoop acts.

4,0
Fijn spul. Echter voor porch country is dit nog wel behoorlijk glad. Niet netjes, gewoon duidelijk en helder opgenomen Wel erg fijne samenzang en gezelligheid alom.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:22 uur

geplaatst: vandaag om 14:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.