Rob de Nijs - Hartslag (1991)

Label: EMI

9. Cirkel (3:32)
  10. December (5:12)
  11. Ons Geheim (3:09)
  12. Niemandsland (4:36)
  13. Bloed in de Regen (4:33)
  14. Voorbij (5:32)
Goed album van Rob de Nijs. Vooral Hartslag, Jim, December, Niemandsland en Bloed in de Regen zijn mooi. Enige minpunt is Raak me aan.

4 sterren

EVANSHEWSON
Je vergeet Huis in de Zon, één van de mooiste nummers, toch ?

Berichten verwijderd.

'k Heb bij 'Huis in de Zon' altijd het gevoel van 'net niet,' het nummer is opzicht leuk maar is net niet goed genoeg om echt goed te zijn. De versie die op z'n live-album 'Levend & Wel' staat vind ik eigenlijk veel beter.

Deranged
Wederom een dikke plaat van onze Rob.

Gangsterlijke teksten zoals op De Nacht Wacht.

Heerlijk uitgesponnen intro van het beginnummer doet al gelijk het vermoeden rijzen dat we hier met een uiterst verzorgd vakmanschap te maken hebben.

Heerlijk slicke strakke productie met natuurlijk het onmiskenbare warme stemgeluid van Rob.

Rob de Nijs.

Iemand die altijd de beroepsclassificatie van 'zanger' moeiteloos toe heeft kunnen eigenen.

Toch een redelijk uitstervend fenomeen, heb ik het idee.

Mark Borsje ook nog wel. Maar die is ook al wel aardig op leeftijd.