Full of Hell - Rudiments of Mutilation (2013)

Punk / Metal
Label: A389

1. Dichotomy (2:10)
  2. Vessel Deserted (2:11)
  3. Coven of the Larynx (1:03)
  4. Throbbing Lung Fiber (1:02)
  5. Indigence and Guilt (1:51)
  6. Embrace (3:37)
  7. The Lord Is My Light (4:21)
  8. Bone Coral and Brine (1:54)
  9. Rudiments of Mutilation (2:06)
  10. In Contempt of Life (3:56)
avatar van Don Cappuccino
Lees mijn recensie van Rudiments Of Mutilation op Zware Metalen.

Bekijk de hoes eens en je komt er snel achter dat dit geen gezellig plaatje is. De jonge honden die zich Full Of Hell noemen spelen een mixtuur van grindcore, noise en hardcore en Rudiments Of Mutilation is het tweede album van het gezelschap...

De kracht van het eerste album: hoe sludgy, noisy of grindy het ook was, elk nummer was snoeiharde hardcore als je het door een filter haalde. Dat hebben ze een beetje verpest naar mijn mening met al die feedback en Burzum-geblaf. 3/5

avatar van Lau1986
Damn wat begint dit album toch naar, heerlijk. De band weet een uitstekende mix te maken van grindcore, noise en hardcore. Het is echter niet constant knallen, maar er is ook ruimte voor "rustige" zware passages. Zeker nog niet hun top plaat, maar wel vermakelijk.