Ry Cooder and Corridos Famosos - Live in San Francisco (2013)

Roots / Rock
Label: Nonesuch

1. Crazy 'Bout an Automobile (Every Woman I Know) (5:08)
  2. Why Don't You Try Me (5:28)
  3. Boomer's Story (4:42)
  4. Lord Tell Me Why (6:18)
  5. Do Re Mi (5:43)
  6. School Is Out (5:02)
  7. The Dark End of the Street (7:32)
  8. El Corrido de Jesse James (6:15)
  9. Wooly Bully (4:59)
  10. Volver Volver (6:30)
  11. Vigilante Man (8:19)
  12. Goodnight Irene (7:06)
avatar van bawimeko
Er staat al een track op de Nonesuch-site; de sfeer doet me erg denken aan de live-plaat uit 1976 en dat is een goede zaak! Voor de liefhebber is er en 180-grams 2LP! Beoordeling volgt t.z.t., tot die tijd vooral voorpret!

kistenkuif
Ongecompliceerde pretplaat voor de fans. Registratie van een avondje uit bij Cooder, zijn band met o.a. Flaco én blazersgroep. De bekende klassiekers komen allemaal aan bod met als verrassing de onsterfelijke kermishit Wooly Bully van Sam the Sham & The Pharaos. Verwacht alleen geen strak geproduceerde show. Er wordt vakkundig, los uit de pols gespeeld en de sfeer is feestelijk informeel. Van mij mag 't.

avatar van Lucky Luke
Dit is gewoon een prachtplaat vol bezieling en muzikaal talent. Veel beter dan Show Time.
Boekentip: Ry Cooder van Wouter Bulckaert is een zeer gedocumenteerde, gedreven en meeslepende biografie.