Futureshock - Phantom Theory (2003)

Electronic / Dance

5. On My Mind (5:44)
  6. Sparc (4:20)
  7. Satellite (4:01)
  8. Fifty One (3:13)
  9. Pride's Paranoia (4:11)
  10. Wide Open (4:33)
  11. Birdcage (5:12)
  12. Frequency (5:00)
avatar van Onderhond
Enkel bekend met Pride's Paranoia, maar da's dan wel meteen een geweldig nummer. Iemand een idee of de rest ook aardig is ? Meningen, suggesties ?

avatar van tovenaar
Sparc blijft een geweldig nummer, een jaartje of 4, 5 geleden was dat voor mij DE hit op de dansvloeren. De rest is verder vaak aardig, maar ook heel vaak net niet.

avatar van Onderhond
Pride's Paranoia blijft voor mij toch duidelijk de beste (met geniale clip), maar ook Late At Night doet mij wel wat. Leuke poppy electronic, zit iets begin jaren 90s in wat het wel een gezellig album maakt. Sparc kan ik me dan weer zo even niet voor de geest halen

3.5*

avatar van RogerV
Het album begint met een paar geweldige knallende trance/progressive tracks ie uipuilen van de energie. En ook rustigere momenten als Kato's revenge en On my mind zijn goed te verteren. Het optreden op paaspop 2004 was een bad van energie.

Jammer dat het tegen het eind van de cd wat slapper wordt.

Waarom lijkt On My Mind zo ontzettend veel op Days Go By van Dirty Vegas?

avatar van pureshores
Heel fijn album waar de eerste 3 nummers gelijk een donkere partytoon zetten.
Dan neemt het tempo even af voor Kato's revenge, gevolgd door de single On my mind.

Sparc is ook een prijsnummer, maar de 2e helft is beduidend minder interessant.