Christopher Paul Stelling - False Cities (2013)

Folk
Label: Meccalecca

1. Brick X Brick (3:30)
  2. Who I Am (4:03)
  3. Every Last Extremist (3:23)
  4. You Can Make It (4:08)
  5. The Waiting Swamp (5:10)
  6. Free to Go (3:24)
  7. How Long (3:43)
  8. Homesick Tributaries (5:08)
  9. Writhing in Shambles (4:12)
  10. Go Your Way, Dear (4:33)
Christopher Paul Stelling maakt lekkere opzwepende folk en doet me qua rauwheid wat denken aan Asaf Avidan.
Niet dat dit een goede vergelijking is maar de puurheid en rauwheid zijn vergelijkbaar. Je hoort een hoop bezieling en de man geeft zichzelf helemaal bloot en dat hoor ik bij Asaf ook, een artiest die me een aantal jaren geleden helemaal omver blies.
Dat doet Stelling niet maar lekker is het allemaal wel.

Een ander album dat me te binnen schoot was Donkey Diesel's Charm! van Donkey Diesel.

avatar van Ducoz
Ik heb dit album zo vaak tweedehands gezien, maar nooit wist ik wat het was... misschien moet ik hem dan toch binnenkort eens mee nemen.. nu ik weet wat het is

Nu al tweedehands? Geen goed teken lijkt me.

Hij staat op de tweede editie van PopUp 010 en daar heb ik wel weer zin in (inmiddels uitverkocht).

avatar van Ducoz
Bij Concerto heb ik hem drie keer tweedehands gezien.. 1 keertje bij de plaatboef.