Prince - Purple Medley (1995)

Alternatieve titel: The Hits Remixed

Pop / Funk
Label: Warner Bros.

1. Purple Medley [Edit] (3:14)
  2. Purple Medley (11:00)
  3. Kirk J's B Sides Remix (7:00)
Dit was nog een klein hitje halverwege de jaren '90 toen Prince duidelijk over zijn creatieve piek heen was.
Alle hits in een remix: d.w.z. opnieuw ingespeeld en gezongen (een geintje dat ie een paar jaar later herhaalde met het nummer 1999).

Leuk voor de liefhebber, meer ook niet.

EVANSHEWSON
Ik vind het een vreselijke grootwarenhuizen-remix, de funk is er geheel uit, het lijkt wel Stars On 45, godbetert!

Ik heb me altijd afgevraagt of dit een sneer was naar Warner Bros.
Ze konden het toendertijd, op z'n zachtst gezegt, niet zo heel erg goed vinden met elkaar.

avatar van lennon
aERodynamIC schreef:
toen Prince duidelijk over zijn creatieve piek heen was.

Ben ik niet met je eens... 1995 moest nog komen, en the Gold experience is een van zijn betere werken... The Rainbow children zou jaren later ook nog volgen...

Dit was gewoon een sneer naar WB.. een dikke middelvinger, en meer niet...

Geen wondermedley, maar inderdaad wel leuk voor de verzamelaar, zeker omdat alles opnieuw ingespeeld/gezongen is.

avatar van Funky Bookie
De lange versie vind ik toch wel erg lekker hoor.