Afgelopen 2 jaar veel naar deze band geluisterd (vrij obscuur). Dit is hun tweede officieel gereleasede album. Valt me tot nog toe wat tegen. In vergelijking met het eerdere werk is dit nog duisterder en zeurderiger wat het naar mijn idee wat ontoegankelijk maakt. Hoogtepunten: Juliette en Ritual.
Voor de fans van Joy Division, The Velvet Underground en Brian Jonestown Massacre.
Check ook hun eerdere werk! (op youtube vind je nog het meest).
Premonition schreef: Ik kende de band van het fantastische Morning Sun van drie jaar terug en via mijn broer deze sinds vorige week in mijn bezit. Heerlijke plaat, zal hier later wat uitgebreider op terug komen.
Kun je al meer zeggen Henry. Komen op fuzz in augustus. Daar ben ik ook.
Ah, Frank, ben deze band een beetje uit het oog verloren. Dit album vond ik 5 jaar geleden een heerlijke mix van Sonic Youth, Joy Division en Chris Isaak on Acid, maar de glans is er voor mij inmiddels een beetje af. Dit album vind ik wel hun beste.