Benn Jordan - Cosmic Wonder (2013)

Electronic

6. Farther Out (1:46)
  7. Glorious (4:43)
  8. Dark Matters (2:25)
  9. Credits (2:26)
Zijn de films bij zijn scores ook ergens te bekijken? Ik vind er maar weinig over.

Stijn_Slayer schreef:

Cosmic Wonder en The Universe zijn geen scores voor 'gewone' films, maar voor voorstellingen die je in het Adler Planetarium in Chicago kunt bezoeken.

Zoals Benn Jordan zelf zegt: "Be sure to check out the Cosmic Wonder on the Adler Planetarium's revolutionary 190 degree screen and incredible sound system."

Cured
Ok, ik ken alleen Pale Blue Dot; kennelijk deze over het hoofd gezien. Is dit net zoiets als dat PBD album?

Ja, "Cosmic Wonder" en "The Universe" zijn in vergelijkbare stijl als "Pale Blue Dot". Alleen vind ik die laatste toch wel de beste van de drie.

Je kunt ze op de bandcamp site van Benn Jordan luisteren:
[Cosmic Wonder]
[The Universe]

Cured
Ok, bedankt (voor de links). Ik vind die CD's lastig te vinden trouwens, Aurum. Weet jij waar je bijv. Pale Blue Dot verkrijgbaar is ?

Ik weet niet of je Paypal of een creditcard o.i.d. hebt? Ik koop in ieder geval alles van Benn Jordan via zijn eigen label/shop Alphabasic in Chicago (onlangs nog de nieuwste Flashbulb gekocht).

Totale prijs (incl verzenden) komt meestal niet boven de 15 euro uit (mede vanwege de gunstige dollarkoers).

Cured
Nee, dat heb ik niet; ik had ook al op Amazon.com gekeken, maar heb daar hetzelfde probleem. Ik kijk nog wel even om me heen op diverse sites.

avatar van -SprayIt-
Deze man weet toch wel een geweldige sfeer neer te zetten. Al vind ik Pale Blue Dot indrukwekkender, ook dit album is puur genieten. Wegzweven in het universum, heerlijk!