menu

The Quill - Voodoo Caravan (2002)

mijn stem
3,93 (7)
7 stemmen

Zweden
Rock
Label: Steamhammer

  1. Voodoo Caravan (4:56)
  2. Sell No Soul (4:51)
  3. Shapes of Afterlife (5:37)
  4. Until Earth Is Bitter Gone (5:41)
  5. (Wade Across) the Mighty River (3:00)
  6. Save Me (5:10)
  7. Hole in My Head (4:46)
  8. Overlord (3:38)
  9. Travel Without Moving (4:22)
  10. Drifting (5:34)
  11. Virgo (8:32)
totale tijdsduur: 56:07
zoeken in:
avatar van Lau1986
3,0
Ik was even aan het twijfelen bij het zien van de score of ik wel dezelfde plaat heb gehoord..Ik vind het namelijk best een vermakelijk album, maar eigenlijk ook geen topper, daarvoor duurt het album mij wat te lang. Het album heeft wel een lekkere swung, om het maar even zo te noemen, en een prima zanger. Goede stoner dat wel.

avatar van namsaap
3,0
The Quill kende ik alleen van naam omdat Magnus Ekwall als zanger te horen is op een van mijn favoriete Ayreon-albums, namelijk The Human Equation. Toen ik deze CD in de cheapo-bakken tegenkwam bij de lokale platenboer leek me dat een mooie gelegenheid om eens wat werk van deze band te verkennen.

Net als Lau1986 ben ik na het beluisteren van dit album ook wel een beetje verbaasd over de hoge score alhier, al is het aantal stemmen voor dit album niet erg hoog.

The Quill maakt degelijke stoner-/hardrock die prima in het gehoor ligt maar weinig opzien baart. Het sterke punt van de band is ontegenzeggelijk de zang van Magnus, die het songmateriaal een beetje een Bandlands-vibe geeft. Voodoo Caravan is een aardig album, maar mijn stem is toch en ster lager dan het huidige gemiddelde van 4,08.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:57 uur

geplaatst: vandaag om 08:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.