Ten Sharp - Roots Live (1996)

Label: Columbia

1. Livin' Thing (4:10)
  2. Ship of Fools (4:40)
  3. Message to My Girl (3:51)
  4. Howzat (3:44)
  5. Can We Still Be Friends (3:35)
  6. Old Town (4:16)
  7. Mr. Blue Sky (5:12)
  8. What a Fool Believes (3:53)
  9. Fool to Cry (5:59)
  10. Harvest for the World (4:35)
  11. You (7:07)
  12. Don't Dream It's Over * (4:07)
  13. The Things We Do for Love * (3:29)
  14. How Long * (4:30)
avatar van nlkink
Lang geleden voor € 3,-- gekocht op een beurs, ik weet niet eens meer waarom. Eigenlijk vond ik de CD leuker dan verwacht. De heren werken zich enthousiast door een aantal klassiekers heen. Bovendien deels ook nog van artiesten/groepen waar ik niet gauw iets van zou kopen. De afsluiter is uiteraard hun eigen grote hit en ironisch genoeg is dat voor mij het sein om de CD er uit te halen. Oh ja, ik heb deze show ooit live mogen aanschouwen in mijn woonplaats. Het was een verlaat aandenken. Maar ook een leuke.

avatar van Twinpeaks
Geen onverdienstelijk album van Ten Sharp .Dicht bij de oorspronkelijke structuren van de songs gebleven . Maar toch nog wel iets van eigen smoel weten te geven door het niet altijd even zuivere stemgeluid van Marcel Kapteijn. Dit heeft ook wel zijn charme op zijn tijd. Prima plaatje aangekocht voor een klein prijsje .
3 en halve ster .

Prima album. Sommige versies beter dan het origineel, mede door de geweldige zanger. Mooi drumgeluid ook...