RJD2 - More Is Than Isn't (2013)

Hip-Hop / Electronic
Label: RJ's Electrical Connections

1. Suite 1 (2:01)
  2. Temperamental (3:27)

met Phonte Coleman

3. Behold, Numbers! (4:33)
  4. Her Majesty's Socialist Request (3:45)
  5. A Lot of Night Ahead of You (2:56)
  6. Bathwater (3:06)

met P. Blackk

7. Milk Tooth (3:56)
  8. Suite 2 (1:48)
  9. Winter Isn't Coming (4:13)
  10. See You Leave (4:59)

met STS en Khari Mateen

11. Got There, Sugar? (4:29)
  12. Love and Go (4:30)

met Aaron Livingston

13. Descended from Myth (6:14)
  14. Dirty Hands (3:48)
  15. It All Came to Me in a Dream (3:17)

met Blueprint

16. Suite 3 (2:26)
avatar van shaadiq haynes
RJD2's beste werk sinds 'Deadringer'

avatar van frans swa
hmm... ja heeft ie t eindelijk weer?

avatar van shaadiq haynes
Ja hoor: heerlijke instrumentals, brokjes opzwepende funk & soul en dope, warme hiphop...

avatar van waxs
Na 2006 ging het helemaal mis met de carrière van RJD2. Het niveau werd weer iets opgebeurd na de release van The Colossus, persoonlijk vond ik ook zijn tussentijdse release (The Abandoned Lullaby) in samenwerking met Aaron Livingstone tegenvallen (des ondanks is Love and Go een favoriet op dit album). Alhoewel deze plaat veel meer neigt naar het eerste werk van RJD2 blijft ook deze wederom op vele fronten achter. Het klinkt niet spannend genoeg, het is in zekere zin niet af. Sommige nummers zijn onnodig lang (Milk Tooth) en ook de uptempo nummers (Winter Isn't Coming, Bathwater) klinken niet integer. Anders gezegd het klinkt niet per definitie als een RJD2 plaat iets dat onmiskenbaar zou zijn voor 2006.

avatar van -SprayIt-
frans swa schreef:
hmm... ja heeft ie t eindelijk weer?

Ik vind van niet.