Freedom Call - Eternity (2002)

Duitsland
Label: Steamhammer

1. Metal Invasion (6:48)
  2. Flying High (4:09)
  3. Ages of Power (4:41)
  4. The Spell (0:54)
  5. Bleeding Heart (4:58)
  6. Warriors (4:20)
  7. The Eyes of the World (3:55)
  8. Flame in the Night (4:57)
  9. Land of Light (3:54)
  10. Island of Dreams (4:16)
  11. Turn Back Time (5:04)
avatar van Spock2011
Op zich prima muziek, maar het voelt helemaal niet origineel aan. Het lijkt allemaal te sterk op een band als Gamma Ray, en voelt in feite gewoon aan als een slap aftreksel. Het is allemaal wel in orde, maar voelt vrij inspiratieloos aan.

MindRuler
Fairytale-metal. Zoetsappige happy melodietjes, nog zoeter dan die van Helloween, neen dit is niet mijn kopje thee. Dat het op Gamma Ray lijkt is niet eens zo gek omdat Dan Zimmermann hierbij drumt.

avatar van The_CrY
Zo goed als power metal kan worden. Eigenlijk gewoon van begin tot eind lekker meezingen en losgaan. Heerlijk!

avatar van The_CrY
Gisteren als voorprogramma van Sonata Arctica wederom gezien en alleen maar spul van Eternity gespeeld. Dat laat nog eens goed zien hoezeer dit album door de band en de fans als 'magnum opus' wordt gezien. In ieder geval een avond waar twee power metal klassiekers herdacht werden (de andere zijnde Ecliptica van SA).