menu

3 - A Fiendish Threat (2013)

mijn stem
2,75 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Punk
Label: Hank3

  1. Can I Rip U
  2. Different from the Rest
  3. There’s Another Road
  4. Broke Jaw
  5. Watchin U Suffer
  6. Brekin Free
  7. Face Down
  8. New Identity
  9. Feel the Sting
  10. Fight My Way
  11. Full On
  12. Your Floor
  13. A Fiendish Threat
zoeken in:
avatar van frolunda
3,0
Dat wordt waarschijnlijk weer een bak herrie,ik hou het maar bij z'n country platen.

4,0
Mja definieer herrie, zo hard als Assjack is dit niet. Je hebt wel gelijk, de countryrock liefhebber houdt het maar beter bij andere platen.

Een album vol zwaar eentonige, slordig opgenomen, vuige garage punk. Roots invloeden zijn te bespeuren door toegevoegde instrumentatie als elektrische banjo, mondharmonica en fiddle/viool, maar in essentie blijft dit een lompe punk plaat. Wederom verbaas ik me weer over die drummer, die met zijn snelle fills en blastbeats de plaat een ongewoon metal tintje geeft.

Ik word hier zelf heel vrolijk van, ook al is het album ALWEER te lang. 40 minuten zou hier ideaal zijn, in plaats van de 55 die nu op de klok staan. Het houdt echter wel de volle speelduur die energie vast, dus hier ben ik wat milder in mijn beoordeling.

avatar van frolunda
3,0
Dit is inderdaad een stuk beter aan te horen dan z'n Assjack plaatje,lekker opzwepende muziek die je terug doet verlangen naar de tijd van de zinken vuilnisbak.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:11 uur

geplaatst: vandaag om 08:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.