Monkey3 - The 5th Sun (2013)

Zwitserland
Label: Napalm

1. Icarus (14:40)
  2. Suns (8:27)
  3. Birth of Venus (5:16)
  4. Pintao (4:35)
  5. Once We Were... (8:48)
  6. Circles (6:49)
  7. The Ship * (5:33)
avatar van trebremmit
Leuk! Een nieuwe Monkey3, daar kijk ik wel naar uit, ook al was de vorige niet zo geweldig.

Dit klinkt in ieder geval al goed.
Icarus

avatar van snarf349
trebremmit schreef:

Dit klinkt in ieder geval al goed.
Icarus

Helemaal mee eens. Prima gitaarwerk in Icarus!

Robbiev
Op vinyl en uit m'n dak...alle sterren.

avatar van Robertoooooh
Op mijn zoektocht naar muziek die past binnen het thema van ons jaarlijkse platendraaiweekend struikelde ik pardoes over deze boreling. Ons thema dit jaar is beestenboel en daar past deze dus perfect naast kandidaten als One Brown Mouse van Jethro Tull en Trojan Horse van Luv’. Dat wordt leuk. En wauw, wat een fantastische trip is dit. Pulserend, hypnotisch, melodieus en af en toe flink woest. Heb meteen alle albums maar gestreamd.