Oh Land - Wishbone (2013)

Denemarken
Label: Federal Prism

1. Bird in an Aeroplane (3:58)
  2. Renaissance Girls (3:11)
  3. Cherry on Top (3:48)
  4. 3 Chances (2:29)
  5. My Boxer (2:51)
  6. Love a Man Dead (3:57)
  7. Next Summer (2:30)
  8. Sleepy Town (5:00)
  9. Pyromaniac (3:44)
  10. Green Card (4:08)
  11. Kill My Darling (3:56)
  12. Love You Better (3:43)
  13. First to Say Goodnight (3:58)
beatcluster
Ik ben hier erg benieuwd naar! Single Renaissance Girls en het nummer My Boxer zijn in ieder geval al erg goed, al verwacht ik niet dat dit album haar fantastische debuut zal overtreffen.

beatcluster

Leuk nummer inderdaad, al is het een stuk poppier dan ik gewend ben van Oh Land.

beatcluster
Het album is op de website van NY Times te streamen: Press Play - Interactive Feature - NYTimes.com

avatar van Emile93
Verschrikkelijke hoes maar erg lekkere muziek!

Emile93 schreef:
Verschrikkelijke hoes maar erg lekkere muziek!

Haha ik vind die hoes juist wel wat hebben, en bij de muziek passen op een een of andere manier (de flexibiliteit bijvoorbeeld, My Boxer en Love You Better zijn twee totaal verschillende nummers maar op een een of andere manier passen ze toch perfect op hetzelfde album)

avatar van Emile93
beatcluster schreef:

HAHAHAHAHHAAHHA Haar benen zijn inderdaad erg flexibel! Ik zou die houding niet kunnen innemen! HAHAHAHAHAHAHAHHA
Ok ff serieus ik snap je wel hoor. Je hebt ook gelijk dat de diverse nummers toch een geheel vormen. Maar toch zou de hoes geen schoonheidsprijs van me krijgen

avatar van erwinz
Laat je niet op het verkeerde been zetten door alle toeters en bellen. Hieronder zit echt wonderschone popmuziek vol avontuur en verrassing.

En ik vind het hoesje wel mooi

Lees mijn volledige recensie op:
De krenten uit de pop: Oh Land - Wishbone - dekrentenuitdepop.blogspot.nl

Erwin

Ozric Spacefolk
Moeilijke plaat. Nanna houdt van het experiment, maar door daarin door te slaan, zijn de songs minder aangenaam. Oh Land en Earth Sick vind ik beide veel geslaagder.

avatar van JayRowan
Oh Land vorig jaar in augustus ontdekt en beginnen te waarderen. Ik vond dit album eerst het minst van de 4, nu blijkt dit toch haar beste te zijn. Tikkeltje alternatief maar hele goede pop. Verslaafd.