... Met Roosen - Vandiekantwege (2002)

1 stem

11. Ranzig (2:55)
  12. Wereld (4:48)
  13. Nacht (4:06)
avatar van spoiler
Erg leuke groep uit Helmond die helaas veel te kort actief is geweest. Regelmatig heb ik ze gezien als voorprogramma van bijvoorbeeld Gorki.

Deze CD kreeg ook een lovende recensie in de Oor destijds. Het zijn geen vrolijke nummers op de CD. Er wordt eerder de leegte, de sleur en het verdriet in het leven bezongen. Maar erg goed gedaan.

Nieuwstad
Net een nummer gevonden op Youtube. Klonk zeker niet verkeerd. Lekker rauw. Beetje Noordkaap achtig misschien, ken je die Spoiler?

avatar van spoiler
Ja, Noordkaap ken ik zeker. Ook geen vrolijke teksten .
De stem van zanger Marc Roosen was zeker wel een stuk rauwer. Hij refereerd in de CD ook naar Arno H. Hintjens dus.

Deze CD ligt als en van de weinige al meer dan 10 jaar in de huiskamer bij de regelmatig gedraaide.

Nieuwstad
Ik zal eens op zoek gaan naar deze cd.