André Hazes - Kleine Jongen (1990)

Label: EMI

1. Kleine Jongen (3:45)
  2. Een Vrouw Uit het Leven (2:49)
  3. Waarom (3:43)
  4. Het Hoeft Niet Meer (3:17)
  5. Ik Zal Je Belonen (3:26)
  6. Ik Blijf bij Jou (4:14)
  7. Laat Ze Leven (3:51)
  8. Ik Kan Je Niet Vergeten (4:00)
  9. Dat Zou Prettig Zijn (3:40)
  10. Als Je bij Me Bent (3:54)
  11. Praat Met Mij (3:39)
  12. Stoppen (3:28)
  13. Hoogste Tijd (3:14)
Marcel²
Op dit album staan de drie singles, Kleine Jongen, Ik Blijf Bij Jou en Ik Kan Je Niet Vergeten. Vroeger had ik ze op plaat. Nu heb ik alle Hazes albums op cd. Alle albums vind ik goed. Er zijn een paar albums die er uit schieten, maar dat is persoonlijk. Deze 3*

avatar van monique
het titelnummer is absoluut mijn favoriete nummer van andre hazes,helaas is hij niet meer onder ons,maar zijn muziek zal altijd blijven voortleven

Mojo Pin
Track nummer 12 verwoordt precies mijn gedachten.

avatar van Jazper
Had je dat dan niet al bij track nummer 4?

Hij stond op shuffle.

avatar van Jazper
En track 12 kwam als eerste?

Mojo Pin
Ja, en daarna ook gelijk uitgezet.

avatar van Jupilerman
Die cover is voor interpetatie vatbaar

avatar van B.Robertson
Gisteren gekocht. Uitstekende nieuwe aanwinst. Alle liedjes zijn de moeite waard. vier en een halve ster voor André Hazes.

Hendrik68
Een van de beste CD's van Hazes. Ik vond hem een poosje een prima artiest, jammer dat randzaken hem de das omdeden. Nummers als Kleine Jongen, Ik Blijf Bij Jou en Ik Kan je niet vergeten zijn gewoon prima nummers.

avatar van MAS
MAS
Top plaat van André!

De hoes die hier afgebeeld is, is van de single en NIET van het album.
Voor de rest een goed album met mooie levensliedjes, zoals we van André gewend zijn.

3.5*