King Khan & The Shrines - Idle No More (2013)

Duitsland
Label: Merge

1. Born to Die (3:11)
  2. Bite My Tongue (3:01)
  3. Thorn in Her Pride (3:00)
  4. Luckiest Man (3:43)
  5. Better Luck Next Time (3:02)
  6. Darkness (4:04)
  7. Pray for Lil (3:45)
  8. Bad Boy (3:12)
  9. So Wild (3:50)
  10. Yes I Can't (2:23)
  11. I Got Made (2:56)
  12. Of Madness I Dream (3:38)
avatar van blonde redhead
Hoewel ik na het optreden op ITGWO vooral dacht dat het een geweldige live band is, blijken ze op cd ook prima te doen. Een geweldige cd van een nog betere live band dus.

avatar van essence
Bam! Vette garagesoul.

avatar van essence
blonde redhead schreef:
... een nog betere live band dus.

Inderdaad, het moet zowat het wildste, geilste en mafste concert geweest zijn dat ik dit jaar tot hiertoe heb gezien. En ik denk niet dat een andere band het nog beter gaat doen.

avatar van Juveniles
blij dat ik deze nog ergens op de kop kon tikken, fijne rock & roll soul! Had het graag live ervaren, een duidelijk gemiste kans indertijd. Jammer dat King Khan (zie nu pas dat ze vlgns musicmeter uit Duitsland komen -niet dat dat er iets toe doet-) in ruste lijkte te zijn.

Juveniles schreef:

Moet mezelf meteen corrigeren, zie dat de beste man in 2023 nog een solo album heeft gepresenteerd. Ga ik opzoeken.

Juveniles schreef:

Wat nou Duitsland? Geboren en getogen in Canada!