Danny & The Champions of the World - Stay True (2013)

Folk / Rock
Label: Loose

1. (Never Stop Building) That Old Space Rocket (3:50)
  2. Cold Cold World (4:01)
  3. Stop Thief! (3:30)
  4. Darlin' Won't You Come in from the Cold (3:46)
  5. Other Days (4:58)
  6. Breaking Out (5:12)
  7. Stay True (3:01)
  8. Been There Before (3:08)
  9. Talkin' About the Weather (4:06)
  10. Let's Grab This with Both Hands (4:08)
  11. Time Again (3:56)
avatar van bas2204
Lekker album, jammer dat er zo weinig aandacht voor is hier. De aanduiding van folk/rock voor dit album klopt dan ook niet echt als je het mij vraagt. Dit is meer Americana met een snufje Soul.

Hendrik68
Genres >> Overigen >> Maak kennis met folk, americana, roots en beoordeel

Bovenstaand topic werd door mij en een stuk of wat andere users tot begin vorig jaar vrijwel dagelijks voorzien van de nieuwste en minder bekende acts in het roots/americana genre. Daar kwam ook deze band in voor als ik me niet vergis. Het topic bloedde een beetje dood, omdat we op den duur een beetje geforceerd gingen lopen zoeken naar nieuwtjes en dan gaat de lol er een beetje af. Maar het staat je vrij om nieuwe filmpjes te plaatsen in het topic en het genre zo weer nieuw leven in te blazen. Een ding is zeker: ik zal de filmpjes zeker checken en als er weer een hoop users aansluiten dan zal ik wellicht ook weer aansluiten.

Deze band is in ieder geval zeer de moeite waard, daar heb je helemaal gelijk in. Americana uit de UK nog wel en goed ook, dat is al een vermelding op zich waard.