Praying Mantis - Live at Last (1990)

Verenigd Koninkrijk / Griekenland
Label: Pony Canyon

1. Panic in the Streets (5:11)
  2. Dangerous Game (4:02)
  3. Children of the Earth (6:23)
  4. Lovers to the Grave (4:59)
  5. Flirting with Suicide (6:12)
  6. Hot Tonight (3:48)
  7. Running for Tomorrow (3:51)
  8. Wrathchild (3:06)
  9. Murders in the Rue Morgue (4:44)
  10. Remember Tomorrow (6:05)
  11. Phantom of the Opera (7:05)
  12. Iron Maiden (5:18)
  13. Cheated (3:56)
  14. Running Free (5:16)
Joy
wat is dit voor raar plaatje?

iron maiden/praying mantis op 1 cd , alleen vanwege dianno?

dianno schreef het werk voor de klassieker : iron maiden, in zijn tijd bij maiden?

andere uitvoeringen neem ik aan
nice

DutchViking
De exacte reden waarom Di Anno meedoet op deze plaat ken ik niet, maar ik vermoed dat Dennis Stratton (de gitarist van Praying Mantis en de ex-gitarist van Iron Maiden) er een belangrijke rol in heeft gespeeld. Eenmalig live-optreden samen met Di'Anno, denk ik.

Ik ken de plaat niet, maar als ik als de laatste platen van Paul Di Anno vergelijk met de meest recente van Praying Mantis, komt die laatste band toch beduidend beter uit de verf. Di Anno lijkt me niet echt een meerwaarde voor de band, dus deze live-plaat laat ik dan ook links liggen.

Joy
dianno was ook alleen maar top in iron maiden zelf

ooit een optreden gezien, zijn muziek kon me echt geen meter boeien

de muziek van praying mantis echter wel

time tells no lies

stuk voor stuk knappe liedjes met een behoorlijke sneltreinvaart en creativiteit gespeeld, gedateerd maar het verveelt nooit echt

DutchViking
Inderdaad, leuke band dat Praying Mantis, maar enigszins gedateerd. Persoonlijk vind ik Nowhere to Hide een topplaat. Dat is een van hun nieuwere platen, met een wat progressievere inslag en een up-to-date sound. Absoluut een aanrader

avatar van Brutus
Dit is een prima Livealbum. Paul is goed bij stem en de band speelt ook strak.