Sun Dial - Other Way Out (1990)

Label: ACME

1. Plains of Nazca (7:27)
  2. Exploding in Your Mind (5:23)
  3. Magic Flight (6:30)
  4. World Without Time (7:25)
  5. She's Looking All Around (10:14)
  6. Lorne Blues (4:01)
  7. Other Side * (3:38)
  8. Exploding in Your Mind [Colour Mix] * (4:07)
  9. Poster Paint * (5:06)
  10. Visitation * (2:44)
  11. Slow Motion * (3:16)
  12. Fountain * (4:56)
  13. You're So Real * (3:11)
Jeff Valley
Onbegrijpelijk dat er voor deze plaat geen berichten nog zijn
Iedere liefhebber voor psychedelica moet deze plaat horen van deze britse cult band! Heerlijke fuzz gitaar, vette orgels en veel echo vocalen komen je tegemoet bij dit debuut.

Later zijn ze meer de indierock op gegaan en nu zelfs metal wat mij niet echt ligt...

Topplaat!

avatar van willemmusic
Ik kan dat wèl begrijpen hoor, want ik word hier niet warm of koud van, hoewel ik er pap van lust, neo-psychedelica, het moet absoluut niet serieus worden natuurlijk.
Dan liever Acid Mothers Temple of The Dukes of Stratosphear.
Overigens welkom op Mume, Jeff, verder heb je lollige top 10.

Jeff Valley
willemmusic schreef:
Dan liever Acid Mothers Temple of The Dukes of Stratosphear.
Overigens welkom op Mume, Jeff, verder heb je lollige top 10.

nou wil ik toch wel weten wat er lollig aan is
ik ben 22 dus misschien klaart dat mijn top 10..

avatar van willemmusic
Het lollige is dat het meest recente album in jouw top 10 verscheen toen je 7 jaar oud was en andere nog voor je geboorte...
Lollig is positief bedoeld, in de zin dat het lollig is een veel jongere MuMe-er tegen te komen wiens smaak in dezelfde hoek zit als de mijne.
Vandaar dat ik even aan Sun Dial heb geroken.
Het leukste van deze topsite is om bij MuMe-ers met intrigerende top10's, cd-beschrijvingen en berichten eens na te speuren of er onbekende muziek bij staat en zo ontdekkingen te doen.
Ik draai em nog even voor de zekerheid, jouw tip: Sun Dial-Other Way Out!.

Martial
Van dit album is in april ook een deluxe edition (2-cd) verschenen op cd 1 o.a het nummer I can see what you are, wat een wereldnummer zeg!