Frank & Mirella - Hollands Glorie (2001)

geen stemmen

Label: CNR

1. Guantanamera (3:44)
  2. Medley: Mandolinen in Nicosia / De Bouzouki Klonk door de Zomernacht / Adieu Chérie / Voor 'n Kus (4:51)
  3. Als Ik de Torens van Cadzand Zie (4:31)

met De Kermisklanten

4. Medley: Van Top Tot Teen / Lieve Lieveling / Zing / Jambalaya (4:13)
  5. Ver van Huis Verlaten (3:41)
  6. Medley: Ware Liefde / Wat Moet Ik Zonder Jou Beginnen / Ik Wil van Je Houden / Geef 'n Beetje Meer Om Mij (4:43)
  7. Verloren, Vergeten en Vergeven (3:42)
  8. Medley: Moet Ik Dan Weer Naar Verre Landen Gaan / Michael Stuur de Boot Naar Land / Mijn Bonnie (3:24)

met De Kermisklanten

9. Oh, Wat Ben Je Lief (3:40)
  10. Medley: Mon Amour / Zeven Brieven / Hé, Schat Weet Je Dat / 't Is Weer Voorbij die Mooie Zomer (3:57)
  11. Veel Te Mooi (3:30)
  12. Medley: Hoelang Zou 't Duren / Ik Laat Alles aan Jou Over / Vierentwintig Uur / De Laatste Dans (4:53)
  13. Medley: Jij Bent Veel Te Mooi / Hela, Kom met Me Mee Ja / Kus Me voor de Laatste Keer / Goodbye Allerliefste... (4:19)
  14. Verloren Verliefdheid (3:41)
  15. Medley: Fijn Is 't Om bij Jou Te Zijn / Cindy Oh Cindy / Rode Rozen, Rode Lippen, Rode Wijn / Zaterdagavond (5:00)

Er zijn bij dit album nog geen berichten geplaatst.