Disturbance - Malice in Slumberland (2003)

Punk
Label: Streetmusic

1. Down the Hole (0:40)
  2. Generation X (3:38)
  3. Faceless Unknown (1:45)
  4. God Pulled the Chain (3:20)
  5. Constable Cockney (2:07)
  6. Live on to Decline (3:26)
  7. Antidote for Anarchy (2:35)
  8. Business Meeting (1:46)
  9. No Enemy (4:01)
  10. Fuck Politics (2:44)
  11. Sons of War (2:34)
  12. What About Us (2:52)
In mijn ogen de beste punk band van Nederland.
Ik heb ze nu twee keer live mogen aanschouwen en toen moest ik gewoon een cd van ze hebben.

Dikke vette meeschreeuw street-punk!
Eigenlijk zijn alle nummers toppers, maar God Pulled The Chain, Generation X en Sons of War springen er nog net iets boven uit vind ik.

ik heb ze ook 1 keer gezien en ik heb ook de cd is beluistert, vond er niet veel aan. ik heb al veel betere(en kleindere) punkbands gezien! 2,5*

Ah, ze staan serieus ook bekend als een van de betere punk bands van Nederland, qua muziek en qua optreden.

Goede cd!
Wordt nog steeds regelmatig gespeeld in de auto bij FcknWckd!

God Pulled The Chain is het gaafste nr vd cd!
Zonder meer!

Echt één van de leukste Nederlandsche punkalbums.
Hard, vuig, snel, zoals het hoort.

avatar van AOVV
Zeer leuke plaat van deze Nederlanders. 'God Pulled the Chain' is één van m'n favoriete punksongs, de zanger heeft een lekker rauw schurende stem. Het halfuurtje mag dan wel zo gedaan zijn, dat draagt er ook toe bij dat de intensiteit in stand wordt gehouden, en het halfweg niet inzakt.

4 sterren