Scissor Sisters - Scissor Sisters (2004)

Label: Universal

1. Laura (3:40)
  2. Take Your Mama (4:36)
  3. Comfortably Numb (5:38)
  4. Mary (4:44)
  5. Lovers in the Backseat (3:23)
  6. Tits on the Radio (3:19)
  7. Filthy / Gorgeous (3:52)
  8. Music Is the Victim (3:02)
  9. Better Luck Next Time (3:12)
  10. It Can't Come Quickly Enough (4:40)
  11. Return to Oz (4:43)
  12. A Message from Miss Matronic * (0:35)
  13. The Skins * (2:58)
  14. Get It Get It * (3:50)
gay music !

beaster1256 schreef:
pd muziek waar ik totaal niet van hou !

gay music !

Die snap ik niet: je geeft Elton John, Robert Long, Joe jackson, Rufus Wainwright, Wim Sonneveld 5*, die zijn ook behoorlijk gay hoor (en wat te denken van Sigur Ros' Jonsi of the B-52's)

Even zonder gekheid: waar staat pd dan voor?

beaster1256
ik heb niks tegen gays die GOEIE muziek maken , jongens toch , wel tegen domme disco die gericht is op een gay publiek , dat hoor ik echt niet graag , snap je het nu , er is een duidelijk verschil , het gaat niet over homo of niet , ik heb veel respect voor de teksten van de heer Long , fantastisch , maar ik kan die domme gladde disco die soms gemaakt is om de gay gemeenschap een podium te geven niet uitstaan , elk zijn mening , daar hebben we recht op zou ik zeggen of niet aero ?

Voel je niet zo aangevallen: ik zeg helemaal niet dat je iets tegen gays hebt. Ik ben benieuwd naar de term pd.
Ik haal juist die namen er bij om aan te tonen dat er ook andere muziek door gays gemaakt wordt (wat eenieder er ook van moge vinden) en dat het wel duidelijk is dat jij die wel waardeert
Daarbij ben ik zeker in het begin een behoorlijk criticaster van deze band geweest.
Ik vind het wel jammer dat er zo makkelijk met de term gaymusic gesmeten wordt als het gaat over luchtige bubblegumpop (wat ik eigenlijk van The B-52's ook vind maar dat terzijde).
Het zijn namelijk niet alleen gays die dit maken en om de gaygemeenschap een podium te geven??????
Bovendien ben ik het niet met je opmerking eens dat dit gericht is op een gaypubliek (of zijn alle 'voldoende stemmers' hier gay?).

beaster1256 schreef:
het gaat niet over homo of niet

Blijkbaar wel want anders had je die term niet hoeven te gebruiken

beaster1256
ik heb de B-52's live gezien met Talking Heads samen in de jaren 80 , ik kon ze niet maar het was een zeer agressief concert , we verschoten ons een ongeluk omdat we gans van voor stonden voor Talking Heads maar werden flink door elkaar geschud door de fans van the B-52's die als wilden begonnen te dansen , zo moesten onze vrouwen naar vanachter om geen klappen te krijgen , ik en mijn vriend bleven in de arena , fantastisch concert waar de Heads met grote formatie nog een schep bijdeden !

en een pd ( pédé ) is het franse woord voor iemand die homo of gay is
maar ik denk dat er toch nog een groot taalverschil is tussen Belgen en Nederlanders , en nu over and out daarmee !

Ik hoop dat je mijn punt begrijpt.

ja, en jij mijn punt .

Ik had zeker door dat dit je ding niet is ja

Misschien komt het ooit nog goed: ik vond het eerst ook vreselijk (laat die nieuwe trouwens maar links liggen want die ga je ook niet leuk vinden vrees ik)

avatar van freitzen
Laatst hoorde ik I Don't Feel Like Dancing weer eens op de radio en ik moet zeggen dat ik hem een stuk beter kon verteren dan in het pre-Mika-tijdperk.

(Ik weet het, hij staat niet op deze plaat, maar ik moest het hier even kwijt )

beaster1256
die laatste laat ik zeker links liggen , de hoes alleen al , nee toen mijn dokter , ook een muziekfreak me die eerste doorgaf om eens te beluisteren , we wisselen af en toe cd's uit aan elkaar , vroeg ik of hij helemaal gek geworden was met deze aankoop , toen zei hij me ook dat hij het zich bekloeg van deze verschrikkelijke miskoop !

daarom was ik ook zo kwaad op de bee gees , mijn favoriet single groepje uit de sixties met massachusetts , words , first of may enz......

toen ze opeens uitpakten met die verschrikkelijke saturday night fever , ik heb toen nog echt gekotst !
allé we wijken af aero , toch goeie vrienden !

beaster1256 schreef:

allé we wijken af aero , toch goeie vrienden !

Inderdaad (en zeker zolang jij Rufus de volle mep geeft ). Terug naar de Scissor Sisters dan maar

avatar van Paap_Floyd
Take your mama

avatar van The_CrY
Beetje foute, maar toch wel prettige pop/disco plaat. Veel nummers als 'Filthy/Gorgeous' of de Pink Floyd-cover 'Comfortably Numb' zijn duidelijk een beetje met een knipoog gebracht, maar 'Laura', 'Mary' of 'Take Your Mama' zijn toch oprecht lekkere of mooie nummers. Geluisterd als belofte aan een collega. Ondanks vrij lage verwachtingen viel het alleszins mee.

zaaf
ik heb al jaren een crush op It Can't Come Quickly Enough.