Palmy - Beautiful Ride (2006)

geen stemmen

Thailand
Label: GMM Grammy

1. Tick Tock (3:36)
  2. Ooh! (3:09)
  3. Kwam Jeb Puad (3:40)
  4. Rong Hai Ngai Ngai Kub Rueng Derm Derm (4:36)
  5. Mai Mee Kum Jum Kud Kwam (3:41)
  6. Jark Kun Trong Nee (3:51)
  7. Koon-jae Tee Hai Pai (3:05)
  8. Ploy (3:50)
  9. Mai Mee Krai Choke Rai Talod (3:18)
  10. Nueng Natee (5:08)
BrotherJohn
Belgische vader, Thaise moeder, in Bangkok opgegroeid en op haar twaalfde naar Sydney verhuisd om als 18-jarige terug te keren in Bangkok en niet veel later in Thailand en daarbuiten door te breken na bij GMM Grammy gecontracteerd te zijn. Dit is haar derde album en net als het voorgaande album bevat het alleen maar prima popnummers. Ook 13 jaar na de release klinkt het nog fris, vooral door de prima muzikale begeleiding, degelijke songwriting en uitstekende productie en niet te vergeten haar prachtige stem. Er zit genoeg variatie in de nummers om te blijven boeien.