Icehouse - White Heat (2011)

Alternatieve titel: 30 Hits

Australiƫ
Label: Repertoire

1. Can't Help Myself (3:10)
  2. We Can Get Together (3:46)
  3. Walls (4:22)
  4. Icehouse (4:24)
  5. Love in Motion [Original Single Mix] (3:40)
  6. Great Southern Land (5:16)
  7. Hey, Little Girl (4:25)
  8. Street Cafe [Single Mix] (4:12)
  9. Glam [Single Version] (3:22)
  10. Taking the Town (3:34)
  11. Don't Believe Anymore (5:17)
  12. Dusty Pages [Single Version] (4:03)
  13. No Promises (4:40)
  14. Baby, You're So Strange (3:58)
  15. Mr. Big (3:31)
  16. Cross the Border (4:23)
  17. Crazy (3:23)
  18. Electric Blue (4:24)
  19. My Obsession (4:09)
  20. Man of Colours (5:12)
  21. Nothing Too Serious (3:27)
  22. Touch the Fire (3:48)
  23. Jimmy Dean (3:42)
  24. Big Fun (4:00)
  25. Miss Divine (4:20)
  26. Anything Is Possible (4:20)
  27. Satellite (4:19)
  28. Big Wheel (4:27)
  29. Invisible People (6:11)
  30. Love in Motion (4:41)

met Christina Amphlett

avatar van vigil
Mooie en ruime verzamelaar van Icehouse. Er zit bij deze dubbel cd ook nog een dvd met alle clips en wat tv optredens.

avatar van Alicia
Jammer van die vreselijke uitvoering van "Dusty Pages"! Die uitvoering kom ik nu overal tegen op de nog verkrijgbare huidige verzamelaars en het origineel is juist zo mooi!

avatar van vigil
Dat is de reden voor een 1,5?

avatar van Alicia
Klopt! Ik ga mijn leven nu verbeteren!

avatar van TEQUILA SUNRISE
Veel van Icehouse in de kast staan, echter hun eerste 2 albums zijn lastig te pakken te krijgen. Dit lijkt me toch wel een mooie verzamelaar. Vraag me af of de band überhaupt nog bestaat, al jaren niets meer van vernomen.

TEQUILA SUNRISE schreef:

jazeker, ze treden volop op in Australie. Ik weet niet of je FB hebt maar ze hebben gewoon een pagina die regelmatig met updates komt.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Dank voor de info Vigil.
Heb geen Facebook, maar gisteravond via internet de Berlin Tapes van Iva Davies beluisterd en dat vind ik wel een mooie plaat, na enig doorzoeken kwam ik erachter dan ze inderdaad nog optreden maar nieuw werk is al jaren niet meer verschenen.

Bestaan nog steeds ja. Live nog te aanschouwen. Nieuw werk tricky ja. Wacht nog altijd op hun Bipolar Poems. Aantal songs vrij gegeven, destijds, stuk of 5 geloof ik. En dat smaakte absoluut naar meer. Helaas helaas ja. Kennelijk ware more echt less. Hoe dan ook met White Heat heb je een perfect overzicht zelfs, gekozen destijds voor de 2cd1dvd combi. Het oog wil ook wat ja. En krijgt het ook. Ideaal instapmoment denkelijk, de fan heeft, had, alles of course wel staan. Deze dan ook. En blijkt des te meer dat de band gewoon erg goed was in wat ze deden. Met helaas toch te weinig erkenning m.i.

Briljante verzamelaar, hoort in iedere platenkast thuis!

avatar van Leptop
Leonidas55 schreef:
Briljante verzamelaar, hoort in iedere platenkast thuis!

Ik heb The Best of, uit 2013. Mag dat ook?

Die is ook sterk deze is wat completer

Deze band doet me altijd weer denken aan het gladdere broertje van Roxy Music ten tijde van Avalon. En laat dat nou net een heerlijk album zijn..