Budgie - Life in San Antonio (2002)

Rock / Metal
Label: Noteworthy

1. Crime Against the World (5:58)
  2. Melt the Ice Away (4:02)
  3. Gunslinger (5:41)
  4. Panzer Division Destroyed (6:26)
  5. I Turned to Stone (6:23)
  6. Black Velvet Stallion (7:00)
  7. In for the Kill / Rape of the Locks / Guts (7:45)
  8. Breaking All the House Rules (3:04)
  9. Zoom Club (6:15)
  10. Napoleon Bona - Part I & II (7:33)
  11. Wildfire (7:25)
  12. Breadfan / Nude Disintegrating Parachutist Woman (7:53)
avatar van i.Ron S.
Een beetje vreemd, het "reunie concert".
Met een nieuwe gitarist na John Thomas, die een beetje later ook weer de groep verliet en Simon Leech kwam er bij, die nu ook weer weg is en vervangen door een andere. Een beetje Spinal Tap achtige toestanden.
Maar deze gitarist is geen slechte. Sommige nummers klinken hier goed en andere zijn wat minder, ze missen de diepte die Tony Bourge bijbracht.
Achteraf gezien een beetje stom om als je al sinds 82 geen nieuw album uitgebracht hebt, plots een wat "tussendoor" klinkende live reunieplaat uit te brengen.
Het is Led Zeppelin ofzo niet he, niet iedereen zat te wachten op Budgie, zo bekend waren ze niet(al hadden ze het misschien wel verdiend).
Ze hadden eerst een nieuw album moeten maken om dan een reunie tour te houden. Ik heb de indruk dat ze met dit album op vlak van naambekendheid geen stap vooruit waren, het is trouwens moeilijk te vinden en kost minstens 20 euro.
toch een 3,5/5
Mooi voor de fans.