Doctor Dré & Ed Lover - Back Up Off Me! (1994)

Label: Relativity

1. Back Up Off Me (4:24)

met T-Money

2. It's Goin' Down (4:23)

met Erick Sermon en Keith Murray

3. Tootin' on the Hooters (4:26)
  4. East Coast Sound (4:25)

met Lords of the Underground

5. For the Love of You (4:39)
  6. Who's the Man (4:38)

met King Just, Todd One en The Notorious B.I.G.

7. It's Like That Ya'll (4:00)
  8. Knowledge Me Again (5:18)
  9. Intimate (4:52)
  10. Recognize (4:10)
avatar van snoopy
Die cover is wel mooi getekend

Relax
Wtf Doctor Dre ??

Dr.Greenthump
''Er is in totaal 1 keer op dit album gestemd, met een gemiddelde van 4,00 sterren.''

avatar van thomzi50
er is nog niet gestemd ??

Dr.Greenthump
Dat is mijn punt ook

avatar van Verbston
Ik ben erg benieuwd naar die track met E Double en Keith Murray en de track met o.a. The Notorious B.I.G....!

Heeft iemand dit album??

SinX
Is dit Dr. Dre? of is Doctor Dre weer een totaal ander persoon? er staat namelijk geen verwijzing van Dr. Dre naar dit duo.

avatar van Kos
Kos
Dit is een andere Doctor Dré. Dit zijn de presentatoren van Yo MTV Raps.
Deze Dre was ook een invloedrijk iemand binnen Def Jam in de beginjaren. Was DJ van de Beastie Boys bijvoorbeeld.

Heerlijk album, als je op zoek bent naar goodfeeling hiphop zoals pharcyde, lords of the underground of freestyle fellowship is dit zeker een aanrader.

avatar van ThingMan
Ha! Kom er net achter dat zij maar 1 cd hebben gemaakt. Laat ik die nou net in de kast hebben staan! Vind het ook een geweldig album.

avatar van Shelter
nooit van deze gasten gehoord

avatar van ThingMan
Volgens mij staat het meest bekende stukje van Ed Lover op Tical 2000 van Method Man