Booka Shade - Eve (2013)

met Fritz Helder

10. Only When You Wake Up
  11. Ballad of the East
  12. Jesolo
Nieuw album is vanaf vandaag verkrijgbaar en direct gekocht. Na 1 luisterbeurt ben ik al helemaal verkocht.
Ze keren terug naar hun roots maar dan helemaal anno 2013. Van mij krijgt het album 4.5/5.

Edit: vind het raar dat er hier nog geen reactie op was op het album. Is toch een album waar ik al tijdje naar uit keek.

avatar van Manuel
Terug naar hun roots à la Movements?!

Schnee
Movements is super! Deze ff luisteren...

avatar van repelstefan
Ik denk dat als je Movements verwacht dat je bedrogen uitkomt. Ik vind hier niks in terug van het briljante van Movements. Geen enkel nummer dat in de buurt komt van een Night Falls, Darko, Mandarine Girl of In White Rooms. Dit is echt niet aan mij besteed. Ik zet nog maar eens Movements op

Schnee
er zijn een paar mooie momenten, jammer dat de vocalen 80% van de muziek ruineren... Waarom moeten zoveel electronische acts op de duur teruggrijpen naar zang. Ik begrijp er geen reet van. In de meeste gevallen verpest het totaal de muziek.

avatar van Thomas91
Ik vind hem een beetje saai eerlijk gezegd. Op Movements vind ik ook niet elk nummer fantastisch, maar daar heb je echt een paar enorme uitschieters. Hier mis ik dat.

avatar van shampos
Heb ook het idee dat ik naar een slowmotion versie van Movements zit te luisteren. Het is een beetje hinken op twee gedachten. Teruggrijpen naar de oude sound of meegaan in de nieuwe stromingen. Het lijkt erop dat ze niet echt een keuze hebben kunnen maken. Het resultaat is dus een plaat met allemaal nummers die anno 2013 niet echt boven het maaiveld uit steken...
wat de nummers op Movements in 2006 nou net WEL deden.

fcdenhaag
Met Booka Shade heb ik hetzelfde als met Paul Kalkbrenner; de tracks zijn op zich erg goed, maar een heel album luisteren gaat vervelen!