menu

Lonely the Brave - Backroads (2013)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Hassle

  1. Backroads
  2. Deserter
  3. Black Saucers
  4. Hope There's Someone
zoeken in:
avatar van Bonk
4,0
De mannen in januari op Eurosonic gezien. Daar schreef ik in Gisteren Live het volgende over:

Afgesloten bij Lonely the Brave, een Britse alternatieve rockband in de Spiegel, die ik nog niet kende. Daar was ik erg van onder de indruk. Wat een geweldig optreden. Een zanger met veel kracht en bereik, maar ook instrumentaal en qua podiumpresentatie klopte het helemaal. Heerlijke composities met veel kracht en afwisseling. Wat een power, deed wat aan als de goede mix tussen Biffy Clyro (in goede doen), Deftones en Pearl Jam (hoewel ik namen altijd lastig vind, zij doen geen recht aan deze namen en andersom ook niet). Dus ook wel afwisselend. Wat mij betreft zeker een band om in de gaten te houden, zouden wel eens echt groot kunnen worden.

Op basis daarvan de EP maar eens aangeschaft. Het zijn ook op de plaat gewoon erg goede composities met veel kracht. Als ze dit een album lang weten door te zetten, zal dit een erg fijne band worden. Voor dat album mogen ze wat mij betreft dan nog wel wat verbeteren aan hun productie, die nu wat te dof is, maar goed is het zeker.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:37 uur

geplaatst: vandaag om 18:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.