Nasty Savage - Psycho Psycho (2004)

Label: Metal Blade

1. Psycho Psycho (4:12)
  2. Hell Unleashed (4:57)
  3. Anguish (3:28)
  4. Human Factor (4:14)
  5. Terminus Maximus (4:25)
  6. Dementia 13 (4:21)
  7. Step Up to the Plate (4:14)
  8. Return of the Savage (4:10)
  9. Triumphal Entry (3:41)
  10. Betrayal System (4:23)
  11. Savage Desire (3:57)
  12. Merciless Truths (8:43)
avatar van notsub
Ook Nasty Savage maakt een reunie-album, tig jaar na te zijn gestopt. Het ligt nog het meest in lijn met het album Penetration Point met wat meer technische nummers. Helaas voor de band slaat het niet echt aan. Het titelnummmer en Savage Desire zijn nog wel herkenbare Nasty Savage nummers, die me wat doen. De rest kan ik niet zoveel meer mee. De nakomelingen van bijvoorbeeld Death Angel en Celtic Frost waren beter geslaagd.

avatar van ZAP!
Helaas kon ik de 3e track niet vinden op YT en dus laat ik het er even bij... De titeltrack / opener deed alvast erg denk aan het heerlijke debuut, misschien wel iets teveel. Track 2 was niet mis, maar ook niet perfect. Wordt vervolgd.