Satyrian - Eternitas (2006)

Belgiƫ / Finland / Duitsland / Nederland
Label: Lion

1. Eternitas (4:46)
  2. Invictus (4:12)
  3. Feel the Rush (6:46)
  4. My Legacy (3:54)
  5. The Dark Gift (4:38)
  6. Sacred Lies (6:47)
  7. Bridge of Death (3:46)
  8. Fall from Grace (4:31)
  9. No Tears, No Embrace (5:05)
  10. Haunted (4:13)
  11. This Dream (5:16)
  12. Ewigkeit (4:07)
dit word gezien als de zoveelste standaard gothic metal bandje,dit is echter niet waar, hier en daar ligt het een beetje tussen power en sfeervolle gothic metal, het 1e nummer begint al kei lekker,er is genoeg te ontdekken wat toch een beetje een kenmerk heeft van een eige stijl,dus NIET de zoveelste standaard bandje, ze hebbe een goeie schijf afgeleverd, de bandleden bestaan uit verschillende andere bekende bands,weet alleen niet welke, ik vind dit een genietbaar album 4*

Ik heb deze ook sinds 1 week. Mijn mening : Gaaf!!
schijnt voort te komen uit Danse de macabre. Wel eens CD's van gezien maar nog noit beluisterd wordt nu hoog tijd

avatar van Rinus
Geweldig album, dat laveert tussen gothic en dark wave. Veel invloeden uit de wave periode uit de jaren tachtig zijn in de nummers verwerkt. Het gaat nergens over de top, maar het album is goed uitgebalanceerd met mooie piano- en gitaarpartijen. Ook de vier vocalisten (2 mannelijke en 2 vrouwelijke, waarvan eentje Kemi Vita is van The Dreamside) geven een apart tintjje aan dit album, dat zich toch zo wie zo al onderscheidt van de gemiddelde gothic rock band. In zijn geheel een zeer sfeervol album met een donkere inslag, heel melodieus en erg goed geproduceerd. Volgens mij een verborgen juweeltje.