The Black Noodle Project - Ghosts & Memories (2013)

Frankrijk
Label: Progressive Promotion

1. The Wanderer of Lost Moments
  2. They Live, We Sleep
  3. The Owls (Are Not What They Seem)
  4. Shades of Tomorrow
  5. Voices from Yesterday
  6. Ghosts
  7. A Purple Memory
avatar van Bravejester
Hun album Ready to Go vind ik vrij goed maar dit doet me ( nog ) niet zoveel.
Wel vind ik hier het nummer Ghosts erg mooi.

avatar van jorro
Na het zwaar tegenvallende album Ready to Go, neemt The Black Noodle Project revanche met dit album.
Ze keren een beetje terug naar de stijl van hun debuut. Progrock die prima weg luistert. Vooral de twee nummers waarmee het album afsluit vind ik erg fraai. Ook het Engels met een Franse tongval hoor ik hier een stuk minder.
In ieder geval heb ik de indruk dat ze veel naar Pink Floyd hebben geluisterd. Zeker vwb de afsluiter.
Ik had dit album in eerste instantie 3,5* gegeven, maar na een paar keer luisteren worden het er toch 4.