Tha Broadus Boyz - Royal Fam (2013)

Label: Doggystyle

1. My 2 Boyz (4:24)
  2. Top of da Mountain (4:09)
  3. Ball Till We Ball (4:46)
  4. Don't Wanna Grow Up (4:01)
  5. 70's Hippie Smoke (2:13)
  6. Crusin' (3:27)
  7. Just Let It Go (3:10)
  8. Go Hard (3:39)
  9. Groove Thang (3:40)
  10. Passenger Seat (5:30)
  11. All the Money * (3:54)
avatar van thgryda
Hahahah dafuq

avatar van Yestsida
Het album van Snoop Dogg en zijn twee zonen. Heb het zelf nog niet aangedurfd om het te beluisteren.

avatar van thomzi50
Is dit een officiële release? Mainstream, ook? Ik krijg niet het idee dat Snoop hier echt op inzet, of wel?

avatar van Yestsida
Dit is een officiële release, maar volgens mij geen mainstream album. Gewoon een collaboratie-album van Snoop met zijn twee zonen.

Buiten het feit dat je het album ergens gratis kan streamen (weet niet meer waar) en dat de eerste track een video heeft hoor je er inderdaad niets van.

avatar van T.O.
Haha, lekker wiet roken met je zoons in die clip, priceless

hier verwacht ik helemaal niks van, maar ga hem wel beluisteren

-marco- schreef:
hier verwacht ik helemaal niks van, maar ga hem wel beluisteren

Het is niet eens onaardig haha. Openingstrack is zelfs zeer dope, tevens passenger Seat, maar het album haalt nooit een hoog niveau. Aangenaam, meer niet.

avatar van Yestsida
Is Snoop Dogg eigenlijk op elk nummer te horen, of komt hij maar enkele keren langs op het album?

Yestsida schreef:

Nee, elke track is met snoop en zijn zoons!