Sasha - Dedicated To... (1998)

Duitsland
Label: WEA

1. If You Believe (4:00)
  2. Don't Say Good-Bye (4:12)
  3. I Feel Lonely (3:58)
  4. I'm Still Waitin' (3:51)
  5. Keep on Runnin' (4:18)
  6. Easy (4:06)
  7. Get Down (I Wanna Get Up) (4:17)
  8. Lost in Your Blue Eyes (4:54)
  9. Let Me Have You Girl (4:10)
  10. Right on Time (4:02)
  11. Raindrops (3:29)
  12. We Can Leave the World (5:30)
  13. We Can Leave the World [Mokran Mix] * (5:15)
  14. If You Believe [Lenny B Radio Edit] * (4:09)
  15. If You Believe [The Groove Brothers Remix] * (4:23)
  16. If You Believe [Mokran Mix] * (4:07)
  17. Another Minute [US Version] * (4:50)
Prima!

avatar van musicfriek
Dit was pas verschrikkelijke muziek zeg If You Believe hoorde je echt overal en wat een slecht nummer eigenlijk. Standaard ballad van een man uit Duitsland met een zeer beperkte uitspraak in Engels.

avatar van kaztor
musicfriek schreef:
Dit was pas verschrikkelijke muziek zeg

Haha, ja! M'n vrouwelijke collegaas liepen hier mee weg toendertijd. Dat toont maar weer eens aan dat uiterlijk en kwaliteit nauwelijks hand in hand gaan...

Fouter dan dit vind je ze nauwelijks (of je moet David Hasselhoff heten..)

avatar van radio 538
Vrij aardige en rustige muziek.

3 sterren

avatar van PEN15
0,5
Zo hey, dit is de verschrikkelijkste cd die ik ooit in mijn handen gehad heb. Nadat we met "if you believe" doodgegooid werden (wat ook wel een alleraardigst nummer was) kwam na 6 maanden (!!!) I feel lonely. Die twee nummers deden me er toe besluiten om de rest van zijn cd maar eens te gaan beluisteren.. en ik schrok me het apezuur. Wat een bagger eersteklas, ik kan het me niet goed meer herinneren, maar een paar van die nummers waren zelfs nog GOSPEL ook. Nadien zou ik ook nog eens ontdekken dat I feel lonely nog geen eens van hem is ook, jaaa wist ik veel?? Dan zal de helft van zijn album ook wel geen zuivere koffie zijn. Maar veel vrouwen waren inderdaad verliefd op zijn hondenogen en die gare clip van hem als glazenwasser waar hij zogenaamd van de gondel valt. Echt, de slechtste cd die ik ooit in mijn handen gehad heb. En nu is het payback time!!

Oh ja inderdaad, wat musicfriek zegt, dat accent was nog tenenkrommender dan van Propaganda. IFFE YOU BELIEEFF INN LET IT OOTT, NOO NEE TO WURI DERS NOE DOOWT.