Helene Fischer - Best Of (2010)

Duitsland
Label: EMI

1. Von Hier bis Unendlich. (3:46)
  2. Du Fängst Mich auf und Lässt Mich Fliegen (4:01)
  3. Feuer am Horizont (3:52)
  4. Ich Glaub Dir Hundert Lügen (3:22)
  5. Ich Will Immer Wieder... Dieses Fieber Spür'n (3:29)
  6. Ich Geb Nie Auf (Am Anfang War das Feuer) (4:03)
  7. Und Ich Vermiss Dich Auch (3:20)
  8. Mitten im Paradies (3:27)
  9. Im Reigen der Gefühle (3:18)
  10. Vergeben Vergessen und Wieder Vertrau'n (4:01)
  11. Mal Ganz Ehrlich (3:32)
  12. Du Hast Mein Herz Berührt (3:28)
  13. Verlieb' Dich Nie nach Mitternacht (3:33)
  14. Lass Mich in Dein Leben (3:43)
  15. Manchmal Kommt die Liebe Einfach So (3:16)
  16. Und Morgen Früh Küss Ich Dich Wach (3:45)
  17. Hundert Prozent (3:59)
  18. Du Läßt Mich Sein, So Wie Ich Bin (4:11)
  19. Von Null auf Sehnsucht (4:15)
  20. Frag Nicht, Ich Mag Dich (4:03)
  21. Nicht von Dieser Welt (3:29)
Haar oeuvre is niet aan mij besteedt. Niettemin een hele grote dame in Duitsland met allang van tevoren uitverkochte (stadion)concerten. Die ik op uitnodiging 1 keer live heb gezien...en poeh het was zeker geen straf om hier bij te zijn, iets magisch zonder duidelijke verklaring.

avatar van Kronos
Ik ken Helene Fischer van haar medewerking op Elvis with the Royal Philharmonic. Ze levert daar een sterke prestatie af met het duet Just Pretend. Dit genre vind ik vreselijk maar toen ik een gaaf exemplaar van deze Best Of in de kringloop zag liggen kon ik het toch niet laten. Na de eerste luisterbeurt, met heel wat skippen, wilde ik er zo snel mogelijk terug van af. Maar de dag erna zette ik het voor de gein nog eens op en zo slecht vond ik het al niet meer. De nummers blijven meteen hangen en zitten goed in elkaar. Doet af en toe wat aan ABBA denken wat melodieën betreft. Niet dat ik meteen fan ben, maar het succes snap ik nu wel.