Oddisee - The Beauty in All (2013)

Label: Mello

1. After Thoughts (5:25)
  2. In My Day (4:05)
  3. Fashionably Late (6:44)
  4. Fievre (4:28)
  5. The Gospel (5:32)
  6. Lonely Planet (5:58)
  7. Patience in Play (4:14)
  8. Caprice Down (6:07)
  9. No Rules for Kings (4:12)
  10. One Thing Right (4:24)
  11. Social Insecurity (5:36)
  12. Fork in the Road (8:12)
avatar van thgryda
Pfff ook maar eens checken, zijn vorige album blies me, totaal onverwacht, helemaal weg!

avatar van thgryda
Bij mijn pindakaas zit er overigens een mixtape met 13 tracks genaamd Tangible Dream. Deze is echter niet instrumentaal. Ligt me over het algemeen beter omdat de producties van Oddisee beter tot uiting komen indien er op gerapt wordt. Bovendien vind ik Oddisee als MC ook behoorlijk aangenaam. Al bij al is dit een aardige plaat geworden, de producties zijn lekker en gevarieerd maar zoals ik al zei: het is iets te saai om vaak te beluisteren, had hij de beats gebruikt om er een gewoon album van te maken met de juiste gastartiesten dan was het weer feest geweest...

Maxmus
The Beauty In All | Mello Music Group - mellomusicgroup.bandcamp.com

Als je het album koopt krijg je er ook nog 13 extra tracks bij (Die overigens niet instrumental zijn).
Maar zeker het luisteren waard zijn!

avatar van 'State Of Mind'
'Tangible Dream' (CD2, hier niet vermeld) is een waanzinnig goed, beter dan People Hear What They See!

4.5!

avatar van thgryda
State, dat is de mixtape waar ik en maxmus het over hebben, toch eens beluisteren (heb alleen het album zelf beluisterd) als ik Black Milk en Shad beu ben.

avatar van 'State Of Mind'
haha dat zijn op dit moment ook mijn 3 rotatie albums, 1. Oddisee - Tangible Dream, 2. Black Milk - No Poison No Paradise, 3. Shad - Flying Colors.

Normaal gesproken zou Shad op #1 staan, alleen is er nog geen goede rip, alleen die redelijke streamrip.

Zeker doen, een erg sterke mixtape, snap bij god niet dat hij ervoor kiest om dit op deze manier uit te brengen. Tangible Dream zou op de voorgrond moeten staan.

avatar van Oldground
Tangible Dream even apart aangemaakt. Is inderdaad vet.

avatar van vinylbeleving
Toch wel een heerlijk instrumentaal hiphop album, dat vooral in de late uurtjes de weg naar m'n draaitafel weet te vinden. Vooral the gospel is heerlijk!
toffe kleur vinyl ook