Sodom - Mortal Way of Live (1988)

West-Duitsland
Label: Steamhammer

1. Persecution Mania (4:45)
  2. Outbreak of Evil (3:46)
  3. Conqueror (3:00)
  4. Iron Fist (2:56)
  5. Obsessed by Cruelty (8:54)
  6. Nuclear Winter (5:54)
  7. Electrocution (3:06)
  8. Blasphemer (6:00)
  9. Enchanted Land (4:15)
  10. Sodomy & Lust (5:02)
  11. Christ Passion (6:24)
  12. Bombenhagel (6:40)
  13. My Atonement (5:57)
  14. Conjuration (5:25)
avatar van paulisdik
wat een rare hoes zeg ik heb er een dat lijkt op een oude romeinse tekening

avatar van DJ-J.B
Lijkt meer op iets uit de griekse mythologie...
Wel vet, het heeft style!
maar het is nou niet echt een hoes waarvan als je de muziek luisterd dat je dan de gelijkenis vindt

MetalDex
Dit is een afbeelding van de bijbelse stad Sodom. De link lijkt me wel duidelijk

Hier een grotere afbeelding: http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/8/6/7/b/7/867b7eb9b1c057d86b6af5f1ea26b9fa.jpg

Voor de liefhebbers van sodomitische praktijken

avatar van exodus
Inderdaad uit het bijbelse Sodom waar volgens de bijbel dingen gebeurden die nou niet bepaald door de beugel konden volgens de meeste christenen. Aanvankelijk was de hoes, ik meende in Duitsland, ook verboden. Ja ja...gaan we weer: censuur! Ik vind het A- maar een kinderachtig ontworpen plaatje, waarbij ik om enkele details erg moet lachen; B-De hoes illustreert goed hoe men geleefd kan hebben in verschillende oude beschavingen, en mensen eigenlijk tot alles toe in staat zijn; het beest in de mens. De band Sodom vertelt dit. Nou, fantastisch toch! De muziek overigens met allemaal Sodom krakers uit de goede oude tijd, met overigens een van de meest legendarische Sodom line-up's, is voor ondergetekende natuurlijk één groot orgasme vol nostalgie! Ook de eerste Thrash LIVE plaat trouwens in de muziekgeschiedenis.

avatar van B.Robertson
Dan hadden de collega's van Destruction zeker de tweede Thrash Liveplaat met Live without sense, als mijn herinnering het goed heeft.

Net uitgezocht: Destruction komt er vlak achteraan met een release in januari '89.

avatar van B.Robertson
Heb het album nu met gecensureerde hoes. Staat erg lelijk maar de originele hoes is ook geen pracht. 't gaat om cd dus zo nauw komt dat ook weer niet bij mij. Dat livealbum van Destruction vind ik wel strakker gespeeld, maar dit livealbum van Sodom mag er zeker wezen. Op het instrumentale Procession to Golgatha na wordt het complete Persecution Mania album gespeeld, moet voor hun toch een mijlpaal zijn geweest. Ook de voorafgaande ep Expurse of Sodomy wordt compleet gespeeld, daar staat onder meer Sodomy and Lust op. Mortal Way of Live biedt de luisteraar een boeiende weergave van de highlights van Sodom; deze bezetting is mijn favoriete. Het publiek roept al vrij snel om Bombenhagel, later Stalinhagel. Ik vind het album een prima sound hebben.