menu

Exodus - Good Friendly Violent Fun (1991)

mijn stem
3,25 (10)
10 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Combat

  1. Fabulous Disaster (5:45)
  2. Chemi-Kill (6:09)
  3. 'Til Death Do Us Part (5:07)
  4. The Toxic Waltz (4:40)
  5. Cajun Hell (5:55)
  6. Corruption (5:37)
  7. Brain Dead (4:31)
  8. Dirty Deeds Done Dirt Cheap (4:43)
totale tijdsduur: 42:27
zoeken in:
MetalDex
Nogal een incompleet live-album. Van de klassieker Bonded By Blood geen enkel nummer, alleen maar van de twee albums met Zetro die toen uit waren (Pleasures of the Flesh en Fabulous Disaster). Al met al ook toffe nummers, maar ik mis toch echt de grote klassiekers als Bonded By Blood, Exodus, A Lesson in Violence, Piranha, And Then There Were None en Strike of the Beast. Die zullen toen toch wel live gespeeld zijn? Dit album had gerust nog 8 tracks mogen bevatten. Met naast genoemde BBB-tracks nog bijvoorbeeld Pleasures of the Flesh, Seeds of Hate en Verbal Razors(!).

Misschien dat Exodus met de nieuwe line-up nog eens een fatsoenlijk live-album uitbrengt, waarop nummers van alle albums (incl. Force of Habit) ten gehore worden gebracht.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:42 uur

geplaatst: vandaag om 13:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.