Hula was fantastisch, maar hebben het helaas nooit weten waar te maken. Generatiegenoten als Cabaret Voltaire en Clock DVA hadden de wind mee waar Hula vastliep, en dat is tot op de dag van vandaag doodzonde.
ja, Geweldige band.
Begin jaren tachtig een prachtig concert van ze in utrecht gezien. Werkten toen met geluidscollages en film.
Weet iemand of deze plaat ooit op cd verschenen is??
Heb nooit CD's van Hula gezien, maar heb er ook nooit naar gezocht, aangezien ik bijna alles van ze op vinyl heb. Het live-concert in Paradiso in 1985 is destijds door de VPRO uitgezonden (en waarmee mijn kennismaking met een Hula een feit was) en is ook op LP verschenen en zo te zien in 2002 nog eens herhaald door de VPRO.
Ik heb dat concert van Hula vanavond beluisterd. Geweldige boze mannen funk ...
Dit hebben die jongens van The Chemical brothers ook vast wel eens horen passeren.
Heb ze nog eens ooit gezien op Pandora's music box,best goed,vond wel iets weghebben van Cabaret voltaire maar dan meer rock gericht terwijl die band meer de dansvloer opzocht.Al moet ik erbij zeggen dat Hula ook wel swingde.Murmur was in ieder geval alleraardigst al ben ik de cassette waar ie op stond allang kwijt.Ik heb nog wel ergens de ep Walk on Stalks of Shattered Glass op vinyl liggen.Toch eens gaan zoeken.