Greg Haines / Piiptsjilling / Heather Broderick / Nils Frahm - Seeljocht (2011)

1 stem

Verenigd Koninkrijk / Nederland / Duitsland
Electronic / Neoklassiek
Label: Into The Great Wide Open

1. Greg Haines - You Know How (16:00)

met Mariska Baars en Sytze Pruiksma

2. Piiptsjilling - Skobbetreden (12:23)
  3. Heather Broderick en Nils Frahm - Westeynde (19:50)
avatar van chevy93
Hmm, interessant.

avatar van Broem
Zeker. Nils Frahm maakt het voor mij interessant. De rest ken ik nog niet.

avatar van chevy93
Heather Broderick is volgens mij de zus van Peter. Die we dan weer kennen van zijn samenwerking met Nils Frahm: Oliveray.

Die tweede is blijkbaar een Nederlandse band.

avatar van Broem
Zag op het www dat het om een project uit 2011 gaat. Into the Great Wide Open. Een nederlands collectief wat samen dit album heeft gemaakt.

Into The Great Wide Open, 7 + 8 + 9 september 2012 Vlieland | Into The Great Wide Open, 7 + 8 + 9 september 2012 Vlieland - 2011.intothegreatwideopen.nl

tuktak
Dit was ook bij Le Guess Who dat jaar en dat was een kippenvelmomentje. Piiptsjilling brengt gitaren en Friese gedichten als meerwaarde aan het geheel. En Peter Broderick was er ook bij trouwens.