Paula Abdul - Head over Heels (1995)

Label: Virgin

1. Crazy Cool (4:43)
  2. My Love Is for Real (5:21)
  3. Ain't Never Gonna Give You Up (3:54)
  4. Love Don't Come Easy (4:07)
  5. If I Were Your Girl (3:55)
  6. Sexy Thoughts (4:10)
  7. The Choice Is Yours (4:48)
  8. Ho-Down (4:23)
  9. Under the Influence (4:29)
  10. I Never Knew It (4:28)
  11. Get Your Groove On (4:03)
  12. Missing You (3:54)
  13. It's All About Feeling Good (3:46)
  14. Cry for Me (3:40)
  15. Crazy Love (4:34)
  16. Highschool Crush (4:36)
Marcel²
Al mijn oude albums van vroeger heb ik nog bewaart, waaronder ook cds van Paula Abdul. Leuk om zo af en toe zo soort album nog eens te luisteren. Klinkt allemaal aardig maar verveelt snel.

avatar van Dibbel
Heb deze weer eens opstaan.
Als een van de weinigen blijkbaar.
1,83 is natuurlijk belachelijk.
Dit is stukken beter dan de huppeltrutten-disco van haar debuut.
Kom er nog op terug.

avatar van pureshores
meegepikt van de kringloop zaterdag -nog niet goed beluisterd maar ik herkende meteen My love is for real, wat ook door het dance bandje Strike is bewerkt en opgenomen voor henzelf.
Dat was een opmerkelijke terugkeer voor Paula met een dramatische Oosterse begeleiding en een drastische koerswijziging t.o.v de USA standaard swingdrums, het nummer neigt naar Confide in me van Kylie Minogue.
Zo te zien hierboven was Crazy cool ook een single maar dat is echt b-kant prullaria.
In 1995 was ze bovendien allang niet meer hot en dit album lijkt ook veel te lang, zal het nog eens goed beluisteren