Autechre - L-Event (2013)

Electronic
Label: Warp

1. tac Lacora (6:04)
  2. M39 Diffain (5:46)
  3. Osla for n (8:11)
  4. newbound (6:01)
avatar van Gloeilamp
Een nieuwe EP van Autechre! Ik moet me nog steeds wat meer in deze muziek gaan verdiepen, al kan Exai me nog steeds erg boeien. Ik zal deze binnenkort ook eens gaan beluisteren, ik ben benieuwd

avatar van John Doe
Voor nu geef ik een stem (3.5) die opvallend laag is bij een Autechre plaat voor mij. Alleen het debuut Cavity Job beoordeel ik ''zo laag''. Kan zich namelijk niet meten met het betere van Exai (zoals Flep), maar is een aardig aansluitende Ep die mooi abrupt eindigt en in het hoofd nagalmt. Groeit nog wat hopelijk. Ik wordt nog te weinig verrast of overrompeld.

avatar van John Doe
Flink gegroeid bij de vierde luistersessie met een beter uitgebalanceerde hoofdtelefoon. Komt jammer genoeg toch moeilijk snel over als dat niet zo is met dit soort onconventionele, rijk over de frequenties verdeelde muziek. Makkelijk 4* waard.

avatar van Perlence Range 7
Heerlijke ep met uitschieters m39 diffain en osla for n .

avatar van kobe bryant fan
Fantastische opener, jammer genoeg is de rest gewoon goed en niet veel meer.
Hopelijk groeit hij ook bij mij, maar voorlopig een ruime 3,5*

avatar van John Doe
Allemaal goeie tracks vind ik nu, maar vond eerst ook de eerste de beste. Weer verhoogd. Heel veel mooie muzikale details die je bij andere ''soortgelijke'' muziek niet hoort. Mooie nacht ep, Osla For N is ook 's nachts gemaakt lees ik net bij de leuke Q&A met AE. Deze EP wilde ze eigenlijk voor het album uitbrengen (alleen Warp andersom), gelijksoortige tracks maar ze vonden ze niet zo passen op Exai. Ergens aan het begin van bovengenoemd topic wordt ook medegedeeld dat Gantz Graf al voor EP7 af was.

avatar van repsac
tof dat watmm hier vernoemd wordt. John Doe ,beetje persoonlijk vraagje, hebt gij een account op watmm?

tuktak
Hier een interessante track by track review op The Quietus van Autechre over deze EP.