menu

The Rifles - None the Wiser (2014)

mijn stem
3,39 (23)
23 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Pop / Rock
Label: Cooking Vinyl

  1. Minute Mile (3:38)
  2. Heebie Jeebies (2:00)
  3. Go Lucky (3:21)
  4. All I Need (3:05)
  5. You Win Some (3:40)
  6. Catch Her in the Rye (4:29)
  7. The Hardest Place to Find Me (4:01)
  8. Shoot from the Lip (3:15)
  9. Eclectic Eccentric (3:46)
  10. Under and Over (8:25)
  11. On Top of the World (3:16)
totale tijdsduur: 42:56
zoeken in:
avatar van thetinderstick
3,0
Een nieuw album van de heren..
Na het toch enigszins mislukte Freedom Run zijn ze weer bijelkaar in de oude bezetting. Op die laatste plaat miste ik echt het rauwe randje en de sterke nummers van het debuut en in mindere mate van The Great Escape.

Heebie Jeebies klinkt in ieder geval best lekker.. hopelijk krijgen we weer een echte rock 'n' roll plaat.
YouTube - The Rifles - Heebie Jeebies (Lyric Video)


avatar van coldwarkids
Minute Mile en The Hardest Place To Find Me zijn 3x beter dan Heebie Jeebies


avatar van Bonk
3,5
Gelukkig weer wat beter dan de vorige. Het zijn weer wat meer strakkere en puntigere nummers, wat het ook weer wat meer pakkend maakt dan Freedom Run, die mij wat te rustig en eentonig was. Zo goed als het debuut is het niet, maar zeker ook niet slecht. Lekkere nummers worden afgewisseld met aardige. 'Gewoon' een lekker album.

avatar van lennon
Ben zeer benieuwd naar dit album!

avatar van oceanvolta
2,5
Na drie a vier luisterbeurten is er niks blijven hangen en ik heb ook niet de behoeft om deze nog een keer op te leggen. Dat zegt genoeg.

avatar van Bert Wasbeer
4,0
Na een wat mislukt uitstapje met een wat lager tempo, is Joel Stoker teruggevallen op de oude sound. Dientengevolge is dit album niets anders als een herhalingsoefening, maar dan wel een geïnspireerde. Het niveau van No love lost zullen ze vermoedelijk niet meer halen, maar het geluid is absoluut classic Rifles en er staan meer dan genoeg tracks op met een bovengemiddeld hoog pop/rockniveau. Kortom, hier ben ik persoonlijk toch best tevreden mee.

avatar van thetinderstick
3,0
inderdaad een herhalingsoefening na het tegenvallende Freedom Run. Dit heeft een betere plaat opgeleverd weliswaar, maar het niveau van No Love Lost of The Great Escape wordt niet gehaald.
'Minute Mile' en 'You Win Some' zijn mijn favoriete nummers. Ik heb ze afgelopen week live gezien in Tivoli, en dat was toch wel weer erg fijn
3*

Gast
geplaatst: vandaag om 18:44 uur

geplaatst: vandaag om 18:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.