Thijs van Leer - The Home Concert (2013)

1 stem

Jazz
Label: Explore Multimedia

1. Improv: Thijs Twice (1:30)
  2. Amok in Kindergarten I (1:37)
  3. Small Talk (3:04)
  4. European Rhapsody (6:53)
  5. It Takes 2 2 Tango (2:30)
  6. Amok in Kindergarten II (9:58)
  7. Venus (5:34)
Fedde
info
info Explore Multimedia
info Cherry Red Records

Hierboven een paar links naar sites met informatie over dit 'nieuwe' album.
Het gaat niet om een nieuw studio-album maar om een heruitgave van een vriendenalbum dat eerder nog niet in de handel was. Cherry Red komt weer eens de reddende hand uitsteken om dit vergeten homemade album op CD uit te brengen. Opnieuw hulde voor Cherry Red records en sublabel Explore Multimedia. Zal wel geen kaskraker worden zo'n uitgave. Voor de liefhebbers.

En wat krijgen die liefhebbers dan zoal? Bekend werk, veel komen we ook tegen op Focus 9 en 10. Maar hier gaat het echt om de intimiteit en het nét weer even andere geluid van zo'n opname. Bij Thijs thuis in het Gelderse Lathum.