Gordian Knot - Gordian Knot (1999)

Label: Sensory

1. Galois (2:03)
  2. Code / Anticode (6:47)
  3. Reflections (6:44)
  4. Megrez (3:58)
  5. Singularity (4:46)
  6. Redemption's Way (6:59)
  7. Komm Susser Tod, Kom Sel'ge (2:21)
  8. Rivers Dancing (7:37)
  9. Srikara Tal (9:25)
  10. Grace (7:34)
  11. Unquity Road * (5:28)
avatar van Cabeza Borradora
Na op het forumtopic Het Metal album van de Week kennis gemaakt te hebben met Universe van Planet X heb ik besloten deze maar niet langer voor mij te houden (als kanidaat album voor hetzelfde topic). Erg verschillend doch, maar hou je van MacAlpine op Universe, moet je eens horen wat Trey Gunn (King Crimson), John Myung (Dream Theater) en Sean Malone (Cynic) hier ten gehore toveren... En dan zijn er nog "gast" rolletjes voor "shredders" Ron Jarzombek (Spastic Ink) and Glenn Snelwar.

Zet je in de sofa, dim het licht, glaasje wijn bij de hand, en verlies je in deze geweldige coctail-trip van ambient, progressive, jazz, metal en fusion. For freaks only!