A Tribute to Gut (2003)

Mexico / Nederland / Verenigde Staten
Label: American Line

1. Libido Airbag - Dykeslayer (1:26)
  2. Nunwhore Commando 666 - Sperminator (2:16)
  3. Kots - Grotesque Deformities (1:47)
  4. Tu Carne - Dykeslayer (2:04)
  5. Vaginal Carnage - Vagina Berserker (2:46)
  6. Haematuria - Cunt Catheter (2:04)
  7. Blue Holocaust - Dead Girls Don't Say No (2:11)
  8. Lymphatic Phlegm - Vomitorium of Maggot Infested Cunts (3:35)
  9. Feculence - Corroded in Bestialized and Gorefying Wormjizz (3:41)
  10. Neuro-Visceral Exhumation - Sperm Poisoning (2:19)
  11. Gronibard - Cripple Bitch (1:21)
  12. Namek - Women in Decay (5:15)
  13. Bowel Stew - Perpetual Sperm Injections (1:19)
  14. Manstractor - Spermatic Suffocation (3:53)
  15. Uterus - Consequence (Ulcerous Phlegm) (1:53)
  16. Cliteater - Sperminator (2:26)
  17. Stoma - Anal Sushi (2:12)
  18. Depression - Vagina Berserker (2:26)
  19. Ahumado Granujo - Cripple Bitch (1:17)
  20. Oxidised Razor - Intestinal Cumshot (3:56)
  21. Autophagia - Faggot Colony (0:19)
  22. Rompeprop - Anal Sushi (1:15)
  23. Headcrash - Vomitorium of Maggot Infested Cunts (2:55)
  24. Cerebral Turbulency - Cuntshredder (0:33)
  25. Carnal Diafragma - Consequence (Ulcerous Phlegm) (1:09)
  26. Vaginal Incest - The Taboo Room (2:16)
  27. Maggut - Confessions of a Necrophile (2:00)
  28. Hipermenorrea - Spermatic Suffocation (2:42)
  29. Gorecorpse - Afterburner (0:12)
  30. Tourette Syndrom - Lips-The Passage to Pleasure (1:02)
  31. Butcher ABC - Consequence (Ulcerous Phlegm) (1:19)
  32. Shunt Incision - Disgusting Corpse Dissection (1:12)
  33. Abosranie Bogom - Art of Butchery (0:43)
  34. Disgorged Foetus - Wound Fuck Perpetual Sperm Injections (3:31)
  35. Amok - Disgusting Corpse Dissection (2:07)

avatar van Eddie
Als er een musicmeter bokaal komt voor de user met de meest smerige Hoezen dan weet ik zeker dat Broer Konijn er mee vandoor gaat.

DutchViking
Dat zou goed kunnen, hoewel ik deze (overigens niet van Broer) nog een tikkeltje smeriger vind

avatar van HammerHead
Voor ranzige bandnamen en songtitels toevoegen is ie anders ook aardig op weg.

avatar van Eddie
@ Dutch Viking, ik vind deze smeriger, en heb je zijn aandeel in "Hoeslink" gezien vandaag. Geweldig.

@ HH iemand moet het smerige werk opknappen.

DutchViking
Ja, vooral deze is grappig Verzin daar maar eens een goede link op Is me overigens wel gelukt, zij het na enig zoekwerk.

Broer Konijn
Ik kon deze plaat niet laten liggen. Zo veel diepgang, zo veel veelzijdigheid... Guttegut

Broer Konijn
Het hoesje slaat eigenlijk nergens op. Maar dat zie je zo vaak bij grindbands. Wie of wat is Gut eigenlijk?

DutchViking
Als ik me niet vergis is Gut een platenmaatschappij. Hoesje slaat inderdaad nergens op

Gare hoes ja

die hoes is echt lache man! Ilovegrindcore man
zeker de moeite waard

avatar van Paalhaas
satan schreef:
die hoes is echt lache man! Ilovegrindcore man
zeker de moeite waard

Ja man, en die titels ook:
Intestinal Cumshot, Spermatic Suffocation, Dead Girls Don't Say No, Vomitorium of Maggot Infested Cunts, Wound Fuck Perpetual Sperm Injections, uiteraard uitgevoerd door welgerespecteerde bands als Nunwhore Commando 666 en Disgorged Foetus.

Over ranzige obsessies gesproken.

Ben niet echt weg van a Tribute to Gut, ik luister zo nu en dan graag naar een potje grind (Napalm Death, Carcass), maar dit is niet echt mijn ding.

Wel positief trouwens dat mijn favoriet Abosranie Bogom op deze tribute is vertegenwoordigd

Broer Konijn
Abosranie is wel cool ja, maar voor de rest kan A Tribute to Gut mij niet zo bekoren

DutchViking
Toch nog een vrij hoog gemiddelde, als je het mij vraagt. Ik heb er wat van beluisterd, maar niet echt mijn ding

Kenneth
Matige plaat, ik hou al niet zo van het genre dus eigenlijk had ik er ook niet aan moeten beginnen. Muziek is echter niet zo erg als de hoes zelf.

Harco
DutchViking schreef:

Jawel, ze rippen de guts eruit.

Dit moet wel de vreemdste tribute zijn die ik ooit heb gehoord. Maar toch, zoveel diepgang, zoveel uitstekende nummers... absoluut een aanrader

Kenneth schreef:

Is inderdaad niet zo slecht, maar echt overtuigd ben ik ook nog niet geraakt. Enkele positieve uitzonderingen doen me er toe besluiten hier een krappe voldoende aan te geven: 3* (geen kans op verhoging )

mooie hoes en nummer namen

grot schreef:

Diepgang is hier juist erg ver te zoeken, als je het mij vraagt Ik geef geen cijfer, maar als ik dat zou doen zou dit hooguit 1,5* van mijn krijgen.

avatar van Pooiertje
Prachtige hoes

JolkiPalki
Pooiertje schreef:
Prachtige hoes

En dat zegt een 'pooiertje' van 14

avatar van Pooiertje
Zoals je ziet wel ja.
Maar het was natuurlijk een grapje