Pentatonix - PTX, Vol. II (2013)

Label: Madison Gate

1. Can't Hold Us (3:18)
  2. Natural Disaster (3:30)
  3. Love Again (3:18)
  4. Valentine (2:37)
  5. Hey Momma / Hit the Road Jack (3:01)
  6. I Need Your Love (2:52)
  7. Run to You (4:25)
  8. Daft Punk (4:08)
  9. Save the World / Don't You Worry Child (3:47)
avatar van Emile93
Damn! Wat is Pentatonix toch belachelijk goed! Alle muziek maken ze met stemmen! Belachelijk getalenteerd. Heerlijke muziek al is (bijna) alles gecoverd. Het is allemaal beter dan het origineel.
De stemmen klinken bij elkaar als 1.

Mitch Grassi heeft de hoge mannenstem (tenor) en heeft een ongelofelijk bereik.
Scott Hoying heeft de meeste solo's en heeft een hele herkenbare en veelzijdige stem.
Avi Kaplan is de bas en biedt daarmee basis voor de composities. Deze man heeft een heerlijke lage stem. Zelden zo'n lage en prettige stem gehoord.
Kirstie Maldonado is de enige vrouw in deze a capella groep. Zij doet de meeste solo's samen met Mitch en Scott. Haar solostem vind ik persoonlijk het minste van deze 3 leden, maar in de meerstemmigheid past ze perfect.
Kevin Olusola is de beatboxer. Belachelijk hoeveel diverse ritmes en soorten begeleiding deze gast kan boxen met alleen zijn stem. Het kan zo op tegen het origineel.

Ik zou iedereen graag willen aanraden om eens kennis te maken met deze fantastische groep!

avatar van Emile93
Ze zijn op nummer 10 binnengekomen met dit album in de VS. Nu Nederland nog!!!!

avatar van Tha)Sven
Ik hoop het toch niet, walgelijk product. Technisch erg knap wat ze doen, maar tenenkrommend en verkrachtend ten opzichte van de originele nummers. Al die gekunstelde zanglijnen, afschuwelijk.

avatar van Shelter
dit is hetzelfde idee als Natural 7, maar ik vind die laatste beter

avatar van ClairedelaLune
Ik vind ze een tof a capella groep.