Macintosh Plus - Floral Shoppe (2011)

Alternatieve titel: フローラルの専門店

Electronic
Label: Beer on the Rug

1. ブート (3:24)
  2. リサフランク420 / 現代のコンピュー (7:20)
  3. 花の専門店 (3:55)
  9. (2:16)
  10. 外ギン Aviation (6:14)
  11. て. (2:18)

avatar van -SprayIt-
Heerlijk album, veel variatie, fijne stijl.
Ook lekker: YouTube - SAINT PEPSI - Hit Vibes (FULL ALBUM)

avatar van KampF
Jaa St Pepsi kun je ook tot in de lengte der dagen draaien met die talloze nummertjes

avatar van jurado
Leuk tot op zekere hoogte deze knip en plak artiest(en) want echte producers zijn het natuurlijk niet.
Er wordt te makkelijk gesampled en ge-downpitched.
Volledige 80's discotracks worden vertraagd, leuk trucje,meer is het niet.

Geinig maar verre van geniaal of echt goed.

avatar van Tha)Sven
Blijft toch lekker hoor. Ik hou er wel van, heerlijk voor op de late nachtelijke uurtjes.

avatar van jurado
Schijnt overigens 'n dame te zijn die ook onder de naam Vektroid musiceert. Vergeef mij als dit incorrect is.Vektroid ligt mij iets beter.

sxesven
Klopt als een bus, en nog een zootje andere synoniemen ook. Vektroid vind ik ook het tofst (Polytravellers ) en ook Sacred Tapestry is erg leuk. Deze vind ik niet zo bijzonder.

avatar van Eis-T
Deze iconische plaat heeft een onvoorstelbare gelaagdheid van betekenis in de albumhoes. maar die muziek he, die muziek. dit schiet door me heen, vaak tegelijk, als ik dit album luister:
- "wat een pure bagger"
- volledige ontroering
- het houd niet op, niet vanzelf...
- vervalste nonstalgie

deze plaat herinnert me er aan dat muziek niet om kwaliteit draait, niet om oprechtheid of uberhaupt om muzikaliteit... 5 ballen.

avatar van Paalhaas
Zo, dit was toch wel een hele zit, waarbij de teentjes geregeld een beetje krom werden getrokken. Kosten noch moeite zijn hier gespaard om de meest wanstaltige 80s-tracks bijeen te rapen en door de mangel te halen. Ontroerend werd het voor mij persoonlijk helaas niet, en de vraag die toch een beetje onbeantwoord blijft is wat mevrouw hier eigenlijk heeft bereikt: een imposante kitsch-deconstructie of een overbodig setje dwaze remixen van loungesoul en liftmuziek? Ik neig naar het laatste...